Allan Olsens kendetegn som sangskriver og optrædende er lysten til konstant at udfordre sin metier. Både i genrevalg og live. Allan Olsen optræder lige gerne solo med sine rablende anekdoter og akustiske akkompagnement som med den store, rockede lyd. ”Jeg skriver og synger nok bare om alt dét, de andre ikke gider at beskæftige sig med. Det er fint med mig,” siger han.

Allan Olsen er altid gået sine egne, snørklede veje. I 2013 satte han således helt nye standarder for musikudgivelse i Danmark. Albummet ”JØWT” udkom kun i Vendsyssel og blev solgt hos de lokale SPAR-købmænd. Alligevel blev ”JØWT” én af årets mest solgte udgivelser i Danmark.

Gennem en 40 år lang karriere er det blevet til i alt 18 plade- og bogudgivelser fra Allan Olsen’s værksted. Og mange nomineringer og hyldester – herunder seks Danish Music Awards.
I efteråret 2016 har Olsen turneret for første gang i 10 år med orkester. Gaffa kvitterede med fem stjerner og skrev blandt andet: ”En respektaftvingende præstation fra Olsen og det mere end solide band.” Det nye album “Hudsult” er udkommet i maj 2017.

(Pressefoto: Magnus Hyltoft)

Køb billet

Vil du høre musikken live?

Køb 4-dages partout-armbånd til Tønder Festival
Køb billet
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone