Et relativt nyt navn med fuld fart fremad på den internationale scene. Dallahan hører hjemme i Skotland, men de musikalske rødder er den irske folkemusik. De fire medlemmer har meget forskellig baggrund og tilfører musikken skotsk traditionsmusik, balkan, jazz, funk og klassisk. Musikken rækker fra transsylvanske sange til dansabel irsk musik.

Dallahan består af den irskfødte sanger og guitarist Jack Badcock, Ciarán Ryan på banjo, mandolin og violin, ungarske Jani Lang på violin og Andrew Waite på harmonika. Med sig til Tønder Festival har de også Bev Morris på kontrabas.

Gruppens første album, ”When the Day is on the Turn” blev godt modtaget af anmeldere og publikummer og blev i 2015 år nomineret til bedste album ved MG Alba Scots Trad Music Awards. Deres andet album, ”Matter of Time”, udkom i april 2016 og er nomineret til Album of the Year ved dette års Scots Trad Music Awards. Dallahan turnerer flittigt i både USA, Canada, Storbritannien og resten af Europa og har spillet på store festivaler som Celtic Connections, Perthshire Amber og Milwaukee Irish Fest.

Køb billet

Vil du høre musikken live?

Køb 4-dages partout-armbånd til Tønder Festival
Køb billet
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone