Danske Hush har holdt en længere pause, men er nu tilbage. Og det bliver Tønder Festival, der kan byde det fine countryrockede band velkommen tilbage på livescenen. Hovedpersonerne i Hush er sangerinden Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann. De to begyndte at arbejde sammen sidst i 90’erne. Musikken bevægede sig fra det rockede over i den blanding af pop, country og folk, som Hush snart efter blev kendt for. Det skete for alvor med debutalbummet ”A Lifetime” i 2004, der gav gruppen et gennembrud.

Siden udgav Hush yderligere fire album og herunder en liveplade sammen med DR UnderholdningsOrkestret i 2012. Hush har solgt flere end 100.000 album, har været nomineret fem gange til Danish Music Awards, modtaget den europæiske Border Breaker Award og turneret i Europa og Canada.

Dorthe Gerlach udgav i 2015 soloalbummet ”Natlys” og har blandt andre arbejdet sammen med jazzbassisten Chris Minh Doky. Nu gælder det atter Hush, der i efteråret 2016 var på en mindre akustisk turné i Danmark.

Køb billet

Vil du høre musikken live?

Køb 4-dages partout-armbånd til Tønder Festival
Køb billet
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone