Det danske band Kentaur har opnået meget fine anmeldelser for deres debut-EP ”Vertebra By Vertebra” udgivet i juni 2015. Efterfølgende har de givet udsolgte koncerter og er stærkt på vej frem. Tønderpublikummet kan glæde sig til dette nye navn på den danske musikscene, som leverer stemningsmættet og original musik. Melankolien er gæst hos Kentaur, hvor de storladne lydlandskaber indeholder elementer og inspiration fra soul, pop, elektronisk og klassisk musik. De dybe rødder i en nordisk tradition lader sig heller ikke fornægte.

Kentaur består af Marc Bjørn Roland, vokal, og producerne Mikkel Juul Jensen og Søren Stenager. Når Kentaur spiller live, er gruppen udvidet med Nicolai Kaas Claesson, bas, Matias Wolf, trommer, og Maria Jagd, violin.

Gaffa gav fem stjerner til en koncert på Jazzhouse sidste år og skrev blandt andet: “Trods en overvejende akustisk instrumentering formåede ensemblet at fremføre deres sange enormt emotionelt og lade kompositionerne ende ud i kraftige energiudladninger. Et band med en stor kaliber.”

Køb billet

Vil du høre musikken live?

Køb 4-dages partout-armbånd til Tønder Festival
Køb billet
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone