I 2016 havde publikum fornøjelsen af Spirit Family Reunion på Tønder Festival.  Bandet fra Brooklyn er tilbage i år, og der er god grund til at glæde sig til gensynet. Spirit Family Reunion har et godt greb om de akustiske instrumenter og de musikalske traditioner. Country, bluegrass og traditionel folkemusik fra Appalacherne bliver taget under kærlig og urban behandling, når bandet leverer varen med akustisk guitar, banjo, violin, bas, slagtøj og masser af vokaler.

To af gruppens medlemmer arbejdede på en bar i Brooklyn og begyndte at spille sammen. I 2010 blev det til Spirit Family Reunion, som så i 2012 udgav debutalbummet ”No Separation”. I 2015 udgav bandet albummet ”Hands Together”. I dag turnerer de flittigt og er på en længere tur rundt i Europa i august og september i år. Vil man opleve Spirit Family Reunion herhjemme, er Tønder Festival eneste danske destination for bandet i sommeren 2017.

Spirit Family Reunion har optrådt på blandt andet den legendariske Newport Folk Festival og har delt scener med navne som Alabama Shakes, The Felice Brothers og Tedeschi Trucks Band.

Køb billet

Vil du høre musikken live?

Køb 4-dages partout-armbånd til Tønder Festival
Køb billet
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone