Publikum i Tønder blev overbevist, da den fremadstormende trio Talisk gav koncerter på festivalen i 2016. I 2015 vandt Talisk den prestigefyldte BBC Radio 2 Young Folk Awards. Mohsen Amini greb concertinaen som ti-årig og er i dag en af de toneangivende concertina-spillere i Skotland. Han vandt BBC Scotlands ”Young Traditional Musician of The Year” 2016.

Guitaristen Craig Irving kommer fra Inverness, men bor i dag i Glasgow, hvor han er med i forskellige up-coming folk-bands. Hayley Keenan startede med at spille violin, da hun var 11, og studerer i dag på Royal Conservatoire of Scotland.

Tilsammen udgør de en tæt og velspillende trio, der kan traditionerne til fingerspidserne, men også tør at tage dem nye veje. Talisk’s debutalbum “Abyss” er produceret af Barry Reid (Treacherous Orchestra). Som gæster på pladen medvirker musikere fra Mánran og Rura, og pladen opsnapper den energi og kreativitet fra trioens live-koncerter, som publikum på Tønder Festival får muligheden for at opleve endnu engang.

Køb billet

Vil du høre musikken live?

Køb 4-dages partout-armbånd til Tønder Festival
Køb billet
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone