Flere navne booket til Tønder Festival 2017

Home/Nyheder/Flere navne booket til Tønder Festival 2017

Flere navne booket til Tønder Festival 2017

Allerede under dette års festival var der lavet aftaler med et antal kunstnere til 2017. Blandt andre Loudon Wainwright III og Grant-Lee Phillips. Nu er flere navne klar til plakaten: Marc Cohn, Daniel Norgren, Afenginn, GLAS, Réalta, Nive Nielsen og Homesick Hank.

Billetsalget til næste års festival i Tønder er godt i gang, og nu er der endnu flere gode grunde til at sikre sig et armbånd. Tønder Festival har skrevet kontrakt med seks navne, der hver især understreger festivalens bredde og musikalske nysgerrighed.

Stor mangfoldighed
Fra USA kommer sangskriveren Marc Cohn, der især er kendt for sangen ”Walking In Memphis”, som grovhittede for 25 år siden. Svenske Daniel Norgren har allerede et stort publikum herhjemme og dukker også op i Tønder. Det samme gør det nye irske navn Réalta og den grønlandske sangerinde og sangskriver Nive Nielsen. Danske Afenginn høster store roser for deres seneste album og giver koncert i Tønder sammen med vokalgruppen GLAS. Fra Danmark kommer også bandet Homesick Hank.

Billetsalget er i fuld gang
Straks efter årets festivals sidste tone gik billetsalget til Tønder Festival 2017 i gang. I løbet af meget kort tid var de første ”early bird”-billetter revet væk og efterfølgende har interessen været stor. Prisen for et partout-armbånd er 1.390 kr. Når billetsalget runder 2.000 stk., er prisen 1.490 kr.

“Efter en vellykket festival i år er vi kommet godt fra start med billetsalget til 2017. Vi mærker en stigende interesse, så stor tak til vores publikum. Vi vil også gerne sige tak til alle, der har bidraget med input, feedback og nye idéer efter festivalen. Vi er i festival-organisationen nu i fuld gang med at udvikle og planlægge Tønder Festival 2017 og glæder os til at præsentere de nye tiltag for publikum og de frivillige i det nye år,” siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.

(Foto øverst: Daniel Norgren)

SE MERE OM KUNSTNERNE HER

Kunstnere 2017 – indtil videre:
Loudon Wainwright III (USA), Grant-Lee Phillips (USA), Sara Watkins (USA), Kentaur (DK) Ìmar (SCO, IRL), Savage Rose (DK), Afenginn (DK), GLAS (DK, NO, FO, FI), Réalta (IRL), Marc Cohn, (USA), Daniel Norgren (S), Nive Nielsen (GRL), Homesick Hank (DK).

Vi ses i 2017!

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2017
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL

Facebook

Twitter