To stærke navne klar til DMA Folk ’16 i Tønder

Home/Nyheder/To stærke navne klar til DMA Folk ’16 i Tønder

To stærke navne klar til DMA Folk ’16 i Tønder

To koncertnavne er klar til DMA Folk ’16 i Tønder Kulturhus. Der er tale om “the local hero” Jacob Dinesen og den anerkendte singer/songwriter Signe Svendsen. Begge har for nyligt høstet stor succes på Tønder Festivalen.

Fra Folk Danmark: Jacob Dinesen, som spillede på Open Air scenen på årets Tønder Festival, kommer og spiller til DMA Folk ’16, lørdag d 26. november i Tønder Kulturhus. Andet navn, der er på plads, er Signe Svendsen, som senest henrykkede publikum i Telt 1 med en seksstjernet koncert (anmeldt i JV) ved Tønder Festival.

“Vi er meget begejstrede over at kunne præsentere Jacob Dinesen og Signe Svendsen til DMA Folk ’16 i Tønder. Det er to stærke navne, som begge er meget populære blandt publikum her i området – og det forstår jeg godt, efter deres flotte koncerter på festivalen i år,” fortæller Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festivalen, som også er medarrangør på DMA Folk ’16 i Tønder.

signe_s_dma_folk_pix

I alt fire navne optræder i løbet af DMA-aftenen. De to sidste navne skal findes blandt de nominerede kunstnere i de syv forskellige kategorier, f.eks. årets komponist eller årets sangskriver. Indstillinger til årets priser åbner 15.09.16. Man kan læse mere herom på Folk Danmarks hjemmeside www.folkdanmark.dk

Der har været mange henvendelser om, hvornår billetter til arrangementet kommer til salg. De første 185 billetter kommer til salg 15. september. Senere kommer et begrænset antal billetter til salg, indtil salen er fyldt. Billetter kan købes på www.tonderkulturhus.dk  og www.billetten.dk

“Det plejer at være en meget festlig aften med musikere, branchefolk og publikum blandet i salen, som alle er med til at skabe den gode stemning,” siger Steen Dahl Petersen fra Folk Danmark. 
Aftenen kommer til at bestå af fire musikalske indslag, uddeling af syv musikpriser og til sidst bal med livemusik.

“Vi glæder os alle til at holde DMA Folk igen i Tønder. Jeg tror det bliver en flot aften i Tønder Kulturhus, med masser af god musik og stemning,” udtaler Lau Grønager fra Tønder Kulturhus.

Danish Music Awards Folk 2016 arrangeres af Foreningen Folk Danmark i samarbejde med Tønder Kommune og Tønder Festival. Arrangementet er støttet af Dansk Rock Samråd (ROSA), Danske Komponister og Sangskrivere (DJBFA), Dansk Artist Forbund (DAF), Dansk Musiker Forbund (DMF) og Folk Club Fyn.

Folk DMA er lørdag d. 26. november kl. 20 i Tønder Kulturhus
Indstillinger til årets priser åbner d. 15. september via www.folkdanmark.dk

Kontaktinformation
For yderligere information: Kulturkoordinator Lau Grønager tlf: 24 45 49 11, lg1@toender.dk

Der er begrænset antal pressebilletter – kan rekvireres (først til mølle) hos maria@tf.dk

www.folkdanmark.dk


www.tf.dk

www.tonderkulturhus.dk

Facebook

Twitter