Køb Billet

4+ Det store 4+ kor

4+ inviterer til fællessang!

Går du rundt med en sangfugl i maven, er du en del af et kor eller tænker du bare, at brusekabinen lige så godt kunne være et musikstudie? Så har du nu muligheden for at arbejde sammen med professionelle, når Clemens, Linda Andrews og Mark Chemnitz gæster Tønder i 4+ dagene.

Med inspiration fra 100-året for Genforeningen har Clemens samlet 10 numre fra den danske sangskat og taget dem under kærlig behandling. Sammen med lokale kor og solister gives der to dages berigende workshop, som kulminerer i en større omgang fællessang på tredjedagen 24. august kl. 19.00 på torvet i Tønder med optræden af både Clemens, Linda og Mark, samt de, dér tør.

Vi opfordrer alle til at deltage og få varmet stemmerne godt og grundigt op inden Tønder Festivalen.

Kor-workshops foregår:

Mandag d. 22. aug. kl. 16.30 – 18.30 på Schweizerhalle – Tønder Kulturhus. 

Tirsdag d. 23. aug. kl. 16.30 – 18.30 på Schweizerhalle – Tønder Kulturhus.  

Onsdag d. 24. august mødes alle deltagere på torvet i Tønder kl. 17.30 for at øve en sidste gang, hvorefter det hele opføres til en offentlig korkoncert kl. 19.00.

Clemens, der er vokset op i det sønderjyske grænseland, har siden midt-halvfemserne huseret i musik-, teater og underholdningsbranchen. Clemens har opnået et væld af kunstneriske og kommercielle succeser. Indtil flere guld- og platin albumudgivelser, og storsælgende teaterproduktioner.  Senest med Terkel The Musical, som solgte over 85.000 billetter. Mange vil nok huske Clemens fra sin deltagelse i TV2-programmet Allstars, hvor han repræsenterede Sønderborg og nåede 2. pladsen sammen med sit hold af sangere fra hele den syddanske region.

Linda Andrews er født og opvokset på Færøerne. Linda flyttede til Danmark for at forfølge sine sangdrømme, og i 2009 vandt hun X-Factor, har solgt dobbeltplatin og udgivet 7 soloalbums og turneret Danmark rundt med div. artister.

Mark Chemnitz er til dagligt indehaver af musik- og eventvirksomheden “Front Of House” og arbejder som iværksætter, livemusiker, producer, komponist, arrangør og sangskriver. Mark har skrevet og turneret med utallige artister senest Thomas Buttenschøn, Benjamin Koppel, Eliel Lazo og Dawn Joseph(UK).

Dette event er lavet i samarbejde med Tønder Kommunes Kultur- og Fritids afdeling.  

DKK. : 60

Schweizerhalle – Tønder Kulturhus og Torvet i Tønder
22. + 23. + 24. august

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram