Køb Billet

CAMPING LONG TERM 2022

Periode: 21.08.2022 – 29.08.2022 kl. 13.00

Hvad skal du bo i?
For at vi kan sikre, at der er plads til alle på campingpladsen, skal du angive, hvor stor din overnatningsenhed er. Det er såre simpelt – du skal blot kende længden på dit telt, din campingvogn, camplet, combicamp eller auto-camper. Du er velkommen til at medbringe et partytelt eller en pavillon – du skal blot huske at købe billet til den også! På hver parcel må placeres én overnatningsenhed eller partytelt/pavillon.

OVERNATNINGSENHED 0-6 m 
Er din overnatningsenhed mindre end 6 meter lang, skal du vælge denne kategori. Vognens trækstang tæller med i den samlede længde.
Pris: 800 kr.

OVERNATNINGSENHED >6 m
Er din overnatningsenhed længere end 6 meter, skal du vælge denne kategori. Vognens trækstang tæller med i den samlede længde.
Pris: 1050 kr.

BILFRIE TELTOMRÅDER // Musik // Stille
Har du lyst til at overnatte i et område, hvor man ligger i telte tæt på hinanden og ikke har bilen placeret lige ved siden af, har du mulighed for dette i vores bilfrie områder. Vi har to forskellige områder, “Baghaven” og “Marsken”.

”Baghaven” er vores livlige musikområde, som er beliggende i centrum af campingpladsen, tæt på pladsens købmands- og musikområde. Her er derfor liv og glade dage – også nogle gange om natten. Booker du denne billet, reserverer du en plads i dette område.

”Marsken” er vores stilleområde, som er beliggende i udkanten af campingområdet. Her er dejligt fredeligt. Booker du denne billet, reserverer du en plads i dette område.

BEMÆRK: Strømbilletter skal købes separat.
Opdatering 16.02.22: Strømbilletter er udsolgt, men 4. april kommer et antal yderligere strømbilletter til salg!

OBS! Alle personer, der overnatter i Campingområdet, skal købe Person Camping.

DKK. : 1050

Papegøjevej 6270 Tønder
25* 26 *27* 28* AUGUST 2022

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram