Køb Billet

CAMPING SHORT TERM

Camping Short term – 2021
26.08.2021 – 30.08.2021 kl. 13.00

Hvad skal du bo i?

For at sikre at der er plads til alle på campingpladsen, skal du angive, hvor stor din overnatningsenhed er. Det er såre simpelt – du skal blot kende længden på dit telt, din campingvogn, camplet, combicamp, eller auto-camper. Skulle du have lyst til at medbringe et partytelt eller en pavillon, er du mere end velkommen til dette – du skal blot huske at købe en billet til den også!

OVERNATNINGSENHED 0-6 m 

Er din overnatningsenhed mindre end 6 meter lang skal du vælge denne kategori. Husk! Skal du overnatte i en campingvogn tæller trækstangen på vognen med i den samlede længde.

Pris: 650kr.

OVERNATNINGSENHED >6 m

Er din overnatningsenhed længere end 6 meter skal du vælge denne kategori. Husk! Skal du overnatte i en campingvogn tæller trækstangen på vognen med i den samlede længde.

Pris: 950 kr.

BILFRIT TELTOMRÅDE // Musikområde // Stille område
Skulle du have lyst til at overnatte i et område, hvor man ligger i telte tæt på hinanden og ikke har bilen placeret lige ved siden af, har du mulighed for dette i vores bilfrie områder. Vi har to forskellige områder som hedder ”Baghaven” og ”Marsken”. 

”Baghaven” er vores livlige musikområde, og er beliggende i centrum af campingpladsen, i forlængelse af campingpladsens købmands- og musikområde. Her er derfor liv og glade dage – også nogle gange om natten. Booker du denne billet vil du reservere en plads i dette område.

”Marsken” er vores stilleområde, og er beliggende i udkanten af campingområdet. Her er dejligt fredligt. Booker du denne billet vil du reservere en plads i dette område.

Pris: 300 kr.

OBS! Alle personer der skal overnatte og opholde sig i Camping området skal købe Person Camping 2021

DKK. : 950

Papegøjevej 6270 Tønder
26 *27 *28 *29 AUGUST 2021

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Tirsdag   11-16
Torsdag  11-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram