Køb Billet

Efterklang

Der er fri entré til koncerten, dog er der maks. to billetter pr. person.

Tønder Festival Forening præsenterer: Efterklang

Koncerten med Efterklang er optakt til prisuddelingsfesten Danish Music Awards Roots  (DMA) 2021, som finder sted lørdag 27. november samme sted.

Det danske band er dannet i 2000 og har bevæget sig smidigt fra elektronisk postrock gennem talrige popeksperimenter og musikalske afsøgninger til en position som et uhyre kreativt og kunstnerisk originalt band. Den musikalske eventyrlyst og det høje niveau har ikke blot placeret Efterklang i toppen af dansk musik, men også som et respekteret internationalt navn. Efterklang udgiver 8. oktober album nummer seks, “Windflowers”. Deres forrige album, det dansksprogede “Altid Sammen” fra 2019, bragte dem på en europæisk turne med udsolgte koncerter i blandt andet Hamburgs Elbphilharmonie, Koncerthuset i København og Londons Barbican Concert Hall, inden pandemien lukkede alt ned i marts 2020. Efterklang består af Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg, som er barndomsvenner med opvækst på Als. I 2021 og 2022 venter en længere turné i Europa.

DKK. : 0

kl. 20 Schweizerhalle
– Tønder Kulturhus.
26.11.2021

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram