Køb Billet

4+ Wegner byvandring

Den verdenskendte møbeldesigner Hans J. Wegner er født og opvokset i Tønder. På denne 4+ tur følger vi i hans fodspor rundt i byen.

Turen starter i Vandtårnet, hvor hans stolegave til byen er udstillet. Her vil der være fortælling om Hans J. Wegners liv og værk ved en guide fra Tønder Kunstmuseum. Afslutningsvis nyder vi udsigten fra vandtårnet m. en kop kaffe/the samt en småkage.

Herefter begiver vi os på en byvandring ud i Tønders hyggelige, smukke gamle gader, hvor guide Alice Dam vil berette om de spor, der findes efter Wegners opvækst samt værker i Tønder by.

Ca. kl. 12.00 indtager vi en lækker frokost på den smukke Klostercafé, som ligger midt på torvet i Tønder, inden vi igen bevæger os ud på en lille vandring, inden turen slutter kl. 14.00 v. Møbelhuset 2, hvor vi skal se deres samling af gamle, oprindelige Wegnermøbler. Inkl. i prisen: Indgangsbillet til stolesamlingen i Vandtårnet, kaffe, guider, frokost på Klostercaféen, Møbelhuset stolesamling.

DKK. : 250

Foran Tønder Kunstmuseum, Wegners Plads 1, 6270
23. AUGUST 2022 KL. 10.30 - 14.00

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram