Spring til indhold
21/08-24/08

Jobbank

Her mangler vi dig

Frivillige søges til økonomi

Bliv Ø-leder på Tønder Festival! Kunne du tænke dig at få indblik i nogle funktioners økonomi ved Tønder Festival, så har du muligheden nu. Læs mere her.

Frivillige søges til Intelligent Food

Har du lyst til at være en del af en madbod med fokus på de gode råvarer, og samtidig blive del af et stærkt og frivilligfælleskab? Så er Tønder Festivals Intelligent Food det helt rigtige sted for dig! Læs mere her.

Frivillige søges til Fiddler's Green

Har du lyst til at være tilknyttet en af Tønder Festivals mest ikoniske festivalrestauranter? Så er Fiddler’s Green det helt rigtige sted for dig! Læs mere her.

Bliv leder på Tønder Festival

Er du god til ledelse, kommunikation og samarbejde? Har du lyst til at sætte dine kompetencer i spil og kan du lide at arbejde sammen med engagerede frivillige? Så bliv leder på Tønder Festival! Læs mere her.

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: