Campingbilletter, julegave og lokale oplevelser til salg

Home/Campingbilletter, julegave og lokale oplevelser til salg

Campingbilletter, julegave og lokale oplevelser til salg

(Foto: Madeleine Glindorf)

Tønder Festival har fået et nyt og forbedret bookingsystem til campingområdet, og fra 15. november kan du købe campingbillet til næste års festival. Som noget helt nyt kan du også glæde en, du holder af, med en festivalgave, og snart kan du bestille den første af næste års 4+-oplevelser.

Som led i udviklingen af campingpladsen har Tønder Festival lavet et nyt bookingsystem, som sammen med en række andre aktiviteter skal styrke den gode oplevelse på campingområdet. Bookingsystemet skal sikre et bedre flow ind på campingområdet, hjælpe festivalen med planlægningen og sikre, at der er plads til alle. Du kan allerede fra 15. november købe billet til campingpladsen. Herudover kan du igen i år vælge, om du vil booke tenthouse, tipi, hytte eller plads til egen campingvogn eller telt. Der vil dog stadig være et begrænset antal til salg.

Hvad koster det?
I det nye bookingsystem skal du angive længden af dit ophold, størrelsen på den enhed du overnatter i, hvor mange personer der skal overnatte i enheden, og til sidst har du mulighed for at tilkøbe strøm.
Camping – long term (fra søndag 18.8.) enhed på 0-6 meter: 850 kr.
Camping – long term (fra søndag 18.8.) enhed over 6 meter: 1.000 kr.
Camping – long term (fra søndag 18.8.) bilfrit teltområde, hvor teltene ligger tæt: 400 kr.
Camping – short term (fra torsdag 22.8.) enhed på 0-6 meter: 700 kr.
Camping – short term (fra torsdag 22.8.) enhed på over 6 meter: 850 kr.
Camping – short term (fra torsdag 22.8.) bilfrit teltområde, hvor teltene ligger tæt: 300 kr. (begrænset antal pladser)
Personovernatning: 100 kr.
Strøm: 400 kr.
Leje af tenthouse: 2.600 kr.
Leje af hytte: 3.000 kr.
Leje af familietipi: 3.000 kr.
Se mere om camping: www.tf.dk/praktisk-2/faq-spoergsmaal-og-svar

Festival-julegaveidé
Mangler du en god værtindegave, mandelgave, adventsgave, julegave – eller gave til manden i køkkenet eller til den studerende, der lige er flyttet hjemmefra? Hvis du er tosset med Tønder Festival er der godt nyt, for nu kan du købe et Södahl-forklæde med TF broderi. Prisen er 200 kr., og det kan købes via festivalens webshop eller på kontoret, Vestergade 80, 6270 Tønder.

Oplevelser i dagene op til festivalen
De seneste fire år har konceptet 4+ haft stor succes. 4+ tilbyder en lang række oplevelsestilbud inden for lokal kultur, natur, historie, mad og meget mere. I 2019 vil der være masser af spændende tilbud med 4+, og fra 4. december kan du købe billet til det første arrangement. Mere info om dette snarest på www.tf.dk og på www.facebook.com/4plusofficiel.

Vi ønsker dig en rigtig god festival – og glæder os til at se dig til august!

Med venlig hilsen
Tønder Festival

Kunstnere 2019 – indtil videre:
Finbar Furey (IRL), Chris Smither (USA), Jenn Grant (CAN), Old Man Luedecke (CAN), Leslie Stevens (USA), Caitlin Canty (USA), The Tweed Project (ENG, SCO) og James Keelaghan (CAN).

Tønder Festival 22. 23. 24. 25. august 2019
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk