DR2 fortæller om Tønder Festival

Home/DR2 fortæller om Tønder Festival

DR2 fortæller om Tønder Festival

Lørdag 1. august sender DR2 et tv-program på halvanden time om Tønder Festival med fokus på musikken, stemningen og historien.

Årets festival i Tønder er aflyst på grund af corona. Men helt snydt bliver man ikke. DR producerer et omfattende program om Tønder Festival og dykker ned i festivalens særlige kendetegn og lange historie, folk- og rootsmusikken og den atmosfære, Tønder Festival er berømt for.

Udsendelsen vil blandt andet rumme livemusik med danske Jonah Blacksmith og Dreamers’ Circus. Radiovært Alex Nyborg Madsen, der har dækket Tønder Festival i mange år, guider seerne gennem programmet.

DR2 sender over sommeren i alt seks programmer med rock, pop, folk, elektronisk musik, metal og jazz i samarbejde med festivalerne Tønder Festival, Distortion, Copenhell, Roskilde Festival og Smukfest.

De seks tv-programmer er en del af “Musiksommer 2020″ på DR, hvor DR på tv, i radio og digitalt skruer op for dansk musik. Sommeren igennem vil der være programmer og liveudsendelser fra det danske musiklandskab. Tønder Festival er på programmet lørdag 1. august, og udsendelsen er blevet til i samarbejde med Tønder Festival.

Se mere om DR’s Musiksommer 2020.

(Foto: Nikolaj Busk, Dreamers’ Circus, Tønder Festival 2019. Fotocredit: Hesselholt-Photo)

Tønder Festival 26. 27. 28. 29. august 2021
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk