Spring til indhold
21/08-24/08

4+
oplevelser

Oplevelser i
dagene op til
Tønder Festival

Succes-konceptet 4+ med forskellige arrangementer og aktiviteter rundt om i Tønder Kommune gentages igen.

4+ dagene finder sted 17. + 18. + 19. + 20. august 2024.


Musikken er ikke det eneste, publikum på Tønder Festival kan opleve. I 2024 vil Tønder-området summe af aktivitet i de fire dage op til Tønder Festival, når 4+ tilbyder arrangementer i dagene 17. + 18. + 19. + 20. august.

4+ består af en række begivenhedsrige helhedsoplevelser i form af arrangementer, der repræsenterer en bred vifte af Tønder Kommunes unikke tilbud inden for kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker. Alle oplevelsesture er med professionelle guider, og der er lagt vægt på hyggeligt samvær.

Dagene er sammensat, så festivalgæster og lokale borgere har mulighed for at opleve Tønderegnens mange gode historier og seværdigheder.

Oplev bl.a. den store 4+ åbningskoncert på torvet i Tønder med Mumle og Mallemuk, hammerslagstur, pub quiz på Hagge's, sønderjysk kaffebord og meget mere!

Se mere på Rømø-Tønder Turistforenings website her og på 4+ facebooksiden.

Du kan købe billetter til alle arrangementer på Rømø-Tønder Turistforenings hjemmeside.

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: