Spring til indhold
21/08-24/08

Jubilæums
gin

Smagen af Tønder Festival

En hyldest til fem årtiers musik og fællesskab

TØNDER FESTIVAL præsenterer i anledning af 50-års jubilæet en limited edition Jubilæumsgin, som repræsenterer essensen af Tønder og festivalens rige traditioner - skabt i tæt samarbejde med det lokale small batch destilleri Norlyk Destillery.

Ved køb af denne gin støtter du både Tønder Festival og festivalens non-profit arbejde i lokalsamfundet - at bevare og udvikle Tønder Festival og understøtte lokale musikinitiativer.

Køb din gin på webshoppen.

Køb den her

Tønder Festival Jubilæumsgin kan også købes i KongChristian X i Tønder gågade.

Smagen af Tønder Festival

Som musikken på Tønder Festival er Jubilæumsginnen resultatet af godt håndværk.

Ginnen er destilleret efter Classic London Dry metoden. Den er produceret på første og andet års enebær, enebærkviste samt døvnælde - en urt, du kan finde på festivalpladsen, hvilket giver ginen en tørhed, blødhed, flot ren enebærsmag og god dybde. Nyd den med masser af is, lidt citron, en simpel tonic og masser af “HAND MADE MUSIC”.

Den specielle smagsprofil gør jubilæumsginnen til en helt særlig oplevelse, hvor hver tår fortæller en historie om festivalens rødder, atmosfære og tradition.

Vind partout til Tønder Festival 2024

Hver onsdag frem mod Tønder Festival 2024 udtrækker vi en vinder blandt ugens online gin-ordrer, første gang d. 5. juni 2024.

Dvs. du har mulighed for at blive den heldige vinder af et partout-armbånd til årets festival når du køber en gin via Norlyk Destillerys webshop.

Vinderne får direkte besked.

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: