Det vil være meget alvorligt – ikke bare for os, men for den samlede branche. Den er i forvejen meget hårdt ramt af Corona-krisen. Konsekvenserne vil være vidtrækkende; kunstnerne, lyd-, lys, og scenefolk, men også de frivillige organisationer, foreninger og leverandører som er en central del af vores arrangementer, vil blive hårdt ramt.

Aflysningen i 2020 betød eksempelvis, at Tønder Festival ikke var i stand til at opfylde sit vigtigste formål som en non-profit begivenhed; nemlig at udlodde til projekter, der kommer kultur- og musiklivet til gode i Tønder Kommune. Dette påvirker flere organisationer og initiativer i Tønder Kommune.

Så vi håber bestemt ikke, at 2021 bliver aflyst. Med endnu en aflysning vil der virkelig være brug for økonomisk hjælp, hvis de danske festivaler, spillesteder og alle de erhverv, som lever af, at vi kan afvikle koncerter, skal overleve. Det gælder også vores festival.

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Tirsdag   11-16
Torsdag  11-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram