Armbåndet giver i princippet adgang til alle scener på Tønder Festival. Dog skal du være opmærksom på, at alle spillesteder/telte har pladsmæssige begrænsninger, og her gælder ”først til mølle”-princippet. Til Pumpehuset, Visemøllen og Bolero – er det en god idé at komme i god tid. 

Bolero
Til koncerter i bolero skal der afhentes billetter disse er gratis. Billetter til koncerter i spejlteltet “Bolero” kan afhentes 2 timer før den annoncerede koncertstart dog tidligst kl. 09.00. Der udleveres 450 billetter. Dette er det antal, der er plads til i spejlteltet.
Der udleveres max. 2 billetter pr. person, der møder op. Med billetten i hånden er du sikker på at komme ind, når blot du kommer til spejlteltet senest 10 min. inden den annoncerede koncertstart. Døren til spejlteltet åbnes efter lydprøverne, det vil sige cirka en halv time før koncertstart. Billetter udleveres på pladsen i Outlaw Village. Se skiltene.

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram