Bliv Frivillig

Assisterende Scene-Sikkerhedsleder

9. juni 2020

Har du ledelseserfaring med sikkerhed indenfor sceneområdet, og har du lyst til at være tilknyttet en af Tønder Festivals sikkerhedsfunktioner? Så er en (frivillig) stilling som Assisterende Scene-Sikkerhedsleder det helt rigtige sted for dig!

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik, og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden. Festivalen har vokseværk, og er i en god udvikling som følge af en stærk styring kombineret med et fantastisk musikprogram

Sikkerhed er et af de allervigtigste og mest grundlæggende elementer i afviklingen af Tønder Festival.
Uanset hvor publikum, musikerne og de frivillige bevæger sig hen på festivalpladsen, skal sikkerheden være i top:

Tønder Festival søger derfor en frivillig Assisterende Scene-Sikkerhedsleder, hvis opgave er at fungere som stedfortræder for/assistere Scene-Sikkerhedslederen.

Som Assisterende Scene-Sikkerhedsleder bliver du en del af Beredskabskontoret, som under festivalen indgår i et trio-fællesskab med festivalkontoret og pladskontoret.

Arbejdsopgaver:

  • Afløser for Sikkerhedsleder i fravær af Scene-Sikkerhedschefen
  • Ansvarlig for scene-sikkerhedspersonale ved scene-sikkerhedsleders fravær
  • Sikre forsvarlig sikring ved skift fra siddende til stående koncerter og omvendt, i samarbejde med vagter.
  • Og mange andre opgaver

Oplæring i funktionen vil ske under Tønder Festival 2021 af Scene-Sikkerhedslederen.

Kontaktoplysninger og ansøgningsfrist:

Har du spørgsmål til stillingen, skal du være mere end velkommen til at kontakte sikkerhedschef Anders Gass på: gass@post.tele.dk
Der er løbende ansøgningsfrist til stillingen. Skriv ”Assistent” i emnefeltet.Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Tønder Festival afvikles hvert år i august måned og har ca. 2600 frivillige medarbejdere, 180 frivillige ledere og et sekretariat bestående af en administrativ medarbejder, en økonomimedarbejder, en pladsansvarlig, to projektledere, en kunstnerisk leder og en administrativ leder.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
Beredskabet
Løbende
gass@post.tele.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Tirsdag   11-16
Torsdag  11-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram