Bliv Frivillig

Flykoordinator søges til Tønder Festival

8. oktober 2021

Er du skarp til at holde overblik over en større mængde data, og har du helt styr på at lave overskuelige lister i Excel eller et lignende program? Så er det lige dig vi søger!

Tønder Festival søger en flykoordinator til at koordinere flyafgange – og ankomster alle festivalens mange udenlandske artister.  

Tønder Festival er kendt for sit store musikalske program, hvor musikere fra hele verden kommer til Tønder Marsken for at levere koncerter i verdensklasse. Som oftest flyver alle de udenlandske musikere til enten Danmark eller Tyskland, hvorefter de bliver afhentet i lufthavnen af festivalens hold af frivillige chauffører. Når de har spillet på festivalen, bliver de kørt tilbage til forskellige lufthavne – som oftest drager de videre på turné i Europa.

For at kunne koordinere afhentningen af musikerne i de forskellige lufthavne, udarbejder festivalen hvert år en oversigt over samtlige ankomster og afgange. Oversigten distribueres til både holdet af chauffører og festivalens hotel-ansvarlige. Det er et stort puslespil, der skal gå op i en højere enhed – og her kommer du ind i billedet!

Du kan forvente at planlægningen af flyafgange – og ankomster påbegyndes i juni og løber frem til festivalens start i slutningen af august, når festivalen starter. Som udgangspunkt kommer du derfor til at have fri under selve festivalen, hvor du blot kan læne dig tilbage og nyde koncerterne med de mange musikere, du selv har været med til at bringe til Tønder. Det er en ret stor tilfredsstillelse, kan vi godt love!

Som flykoordinator kommer du til at beskæftige dig med:

  • Udarbejde overskuelige oversigter over samtlige flyankomster og -afgange, som kan distribueres til andre relevante funktioner
  • Have et tæt samarbejde med festivalens chauffør- og hotel-koordinatorer.
  • Samarbejde med festivalens kunstneriske leder

Vi søger en flykoordinator der:

  • Kan holde overblik over store mængder information
  • Har sans for detalje
  • Har gode samarbejdsevner
  • Erfaring fra rejse/hotel-branchen er et plus, men ikke en nødvendighed.
  • Har lyst til at være del af et helt unikt sagsfællesskab med andre frivillige

Foruden at blive del af et frivilligfællesskab med engagement, begejstring og arbejdsomhed som kerneværdier, er du som frivillig på Tønder Festival i risikozonen for at knytte nye venskaber og få unikke festivaloplevelser med hjem.

Lyder ovenstående som noget for dig, så se meget gerne denne video hvor en række frivillige fortæller om det helt særlige frivilligfællesskab på Tønder Festival: klik her.

Ansøgning:

Skulle du have lyst til at blive frivilligflykoordinator, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte kunstnerisk leder, Maria Theessink på maria@tf.dk

Ansøgninger sendes til job@tf.dk senest d. 1/12 2021. 

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
Frivillig flykoordinator
1/12 2021
job@tf.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram