Bliv Frivillig

Frivillig HR-chef søges til Tønder Festival

8. oktober 2021

Kernen af Tønder Festival er de mange frivillige, der år efter år indgår i et sagsfællesskab med engagement, begejstring og arbejdsomhed som kerneværdier. Det kan ikke siges nok gange; ingen frivillige, ingen Tønder Festival. Til dette fantastiske fællesskab søger vi efter en HR-chef, der – i tæt samarbejde med festivalens frivilligkoordinator på Festivalkontoret – har det overordnede ansvar for drift og udvikling af festivalens frivillighed. Som HR-chef på Tønder Festival skal du bidrage til at styrke frivilligkulturen, der er alfa og omega for festivalens drift og udvikling. 

Tønder Festival har over en længere periode været gennem en udviklingsproces, som har været én lang opadgående kurve. Dette har kun kunnet lade sige gøre, på grund af det stærke fælleskab der findes blandt festivalens ca. 3000 frivillige medarbejdere. Hjerteblod og evnen til at løfte i fælles flok kendetegner frivilligkulturen på festivalen. På festivalen findes der både frivillige, der har været tilknyttet i rigtig mange år, men samtidig er der også mange nye ansigter, der hvert år støder til fællesskabet. Det skaber en dynamisk frivilligkultur og er medvirkende til festivalens konstante udvikling. Det er noget vi er meget stolte af – og noget vi gør alt vi kan for at værne om.

Med så stort et frivilligfællesskab følger der også en stor koordineringsindsats, som hovedsageligt er håndteret af festivalens frivilligkoordinator. Derfor vil du, som HR-chef, i højere grad arbejde på et strategisk niveau med rekruttering af nye frivillige, organisering af festivalens frivillighed, fastholdelse af eksisterende frivillige samt et konstant fokus på optimering og videreudvikling af festivalens frivillighed. Du vil derudover blive en vigtig sparringspartner for både festivalens øverste ledelse samt alle festivalens frivillige ledere.

Foruden dette vil du også have opgaver af praktisk karakter såsom at deltage i ansættelsessamtaler med frivillige ledere samt deltagelse i årlige ledermøder.

Som HR-chef på Tønder Festival vil dine arbejdsopgaver være:

 • Implementering og videreudvikling af Tønder Festival frivilligstrategi
 • Sparringspartner med festivalens frivilligkoordinator
 • Ansættelsessamtaler med frivillige ledere
 • Ledelsessparing med både festivalens ledelse og frivillige ledere
 • Håndtering af opståede personalesager blandt festivalens frivillige
 • Medkoordinator af Tønder Festivals årlige lederuddannelsesdag

Som HR-chef bliver du medlem af Sektionsudvalget, hvor du bliver placeret i en central del af organisationen. Her vil du, i samarbejde med festivalens øvrige ledelse og ansatte, være med til at påvirke Tønder Festivals drift og fremtidige udvikling. Foruden dig, består Sektionsudvalget af en række sektionsledere, der hver især repræsenterer ét af følgende ansvarsområder: mad, drikke, camping, scener og backstage, sikkerhed, økonomi, partnerskaber, IT og Pladskontoret.

Tønder Festival søger en HR-chef med følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med HR (og meget gerne frivillighed)
 • Gode kommunikative evner
 • Lyst og engagement til at være fanebærer for frivilligkulturen på Tønder Festival

Vi kan tilbyde

 • Erfaring med HR i en stor organisation
 • Et unikt indblik i hvordan en større musikfestival afvikles
 • Deltagelse i et tværfagligt frivilligfællesskab
 • At blive medlem af den øverste ledelse af Tønder Festival

Ansøgning:

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere? Kontakt da meget gerne adm. direktør, Kirstine Uhrbrand på: kirstine@tf.dk. Ansøgning sendes til job@tf.dk senest d. 1/12 2021.

Vil du lære mere om frivilligfællesskabet på Tønder Festival så klik her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
Frivillig HR-chef
1/12 2021
job@tf.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram