Bliv Frivillig

Frivillige søges til Indgang Syd

1. juni 2022

Har du lyst til at være tage godt i mod Tønder Festivals mange glade festivalgæster? Så er Indgang Syd det helt rigtige sted for dig!

Mange tusind festivalgæster camperer på Tønder Festivals campingplads sidste weekend i august.

Ved indgangen fra campingpladsen til festivalpladsen bliver de alle mødt af vores indgangsfrivillige, som tjekker armbånd, tasker og vejleder publikum via oversigtskort. Som frivillig på Indgang Syd vil du møde mange glade festivalgæster, og du har en vigtig funktion med at byde gæsterne velkommen til festivalpladsen.

Udover at være indgangsvagt ved festivalpladsen, har vi til opgave at tjekke indgangen til Medarbejderkantinen, som ligger ved siden af indgang SYD, hvor det kun er de frivillige der har adgang.

Som frivillig hos Indgang Syd bliver du en del af hold på ca. 30 frivillige. Vi har vagter alle dage i festivalperioden fra torsdag-søndag, og du kommer samlet til at være på vagt i ca. 18-20 timer.

Vi søger frivillige der:

  • Er servicemindede og har lyst til at møde vores gæster med et smil
  • Har lyst til en god festivaloplevelse med os andre frivillige på holdet

Nysgerrig?

Skulle du have lyst til at blive frivillig hos Indgang Syd, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte A-leder, Flemming Welle Hansen, på: welleblau@outlook.dk

Alternativt kan du tilmelde dig direkte ved at klikke på dette link: https://llk.dk/nrqkur

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge som frivillig på festivalen.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
Frivillig
Løbende
frivillig@tf.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram