Bliv Frivillig

Frivillige søges til Open Air scenen

22. juni 2022

Har du lyst til at være med til at drive Tønder Festivals største udendørsscene? Så er Open Air scenen det helt rigtige sted for dig!

Tønder Festival er kendt for sine legendariske teltscener. I de senere år har teltscenerne dog fået en skarp konkurrent i festivalens største udendørsscene; Open Air scenen.

Beliggende på bakkekammen ved festivalpladsens østlige indgang findes Open Air scenen, og foran den samles mange tusind mennesker til koncertoplevelser i verdensklasse. Idet scenen har den største publikumskapacitet, præsenteres festivalens største hovednavne på lige netop Open Air scenens skrå brædder.

Som frivillig hos Open Air kommer du til at beskæftige dig med flere forskellige opgaver. For at nævne nogle kunne det være:

  • Hjælpe de sceneansvarlige med opbygning af podier, opsætning af mikrofoner, udrulning af kabler, opsætning af instrumenter mm.
  • Sørge for at musikere har vand og håndklæder til rådighed under koncert.
  • Under koncerter skal der holdes opsyn med publikum med henblik på sikkerhed. Der er altid en sikkerhedsansvarlig til stede i sceneområdet, som har kontakt til det betalte vagtpersonale.
  • Bemande indgangen mellem publikums- og bagsceneområdet, for at sikre at kun personer med backstagearmbånd bliver lukket ind i bagsceneområdet.

Som frivillig hos Open Air scenen bliver du en del af et dejligt fællesskab på ca. 35 frivillige i alle aldre og fra nær og fjern. Alle har de det til fælles, at de elsker musikken og fællesskabet. 

Vagterne på holdet ligger typisk fra ca. kl. 9:00-15:30 eller kl. 15:15-22:00 torsdag til og med søndag i festivalen. Ud over dette hjælpes alle der har mulighed for det i opbygning af bagscene-området i weekenden, samt aftenerne, op til festivalen.

Søndag hjælpes hele holdet med at pakke bagsceneområdet ned.

Nysgerrig?

Skulle du have lyst til at blive frivillig hos Open Air scenen, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte A-leder, Marianne Havemose på: marianne@havemose.se

Alternativt kan du tilmelde dig direkte ved at klikke på dette link: https://dyx.dk/1o3Ju

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge som frivillig på festivalen.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
Frivillig
Løbende
frivillig@tf.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram