Bliv Frivillig

Frivillige søges til Restaurant Steakhouse

25. maj 2022

Har du lyst til at være en del af en festivalrestaurant, som serverer store saftige steaks, og samtidig blive del af et stærkt og sjovt frivilligfælleskab? Så er Tønder Festivals Steakhouse det helt rigtige sted for dig!

God festivalmad er en vigtig del af festivaloplevelsen på Tønder Festival, og i den sammenhæng er Restaurant Steakhouse ét af de steder der storhitter blandt festivalens mange gæster. Restauranten er placeret i bydelen Outlaw Village, og serverer blandt andet grillede steaks og pulled pork burgere.

Steakhouse er et populært sted, og har plads til ca. 100 siddende gæster. Der er stort set fuldt hus hver eneste aften, så du kan se frem til pulserende stemning, højt humør og mange high-fives med de andre frivillige.

Som frivillig i Steakhouse kommer du til at beskæftige dig med mange forskellige arbejdsopgaver. Disse er blandt andet:

  • Fremstilling og anretning af maden
  • Servicering og kundebetjening
  • Oprydning
  • Ad hoc opgaver, der alle bidrager til at give vores festivalgæster en god madoplevelse.

Nysgerrig?
Skulle du have lyst til at blive frivillig i Steakhouse, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte holdets leder Louise Jensen på tlf: 26 81 83 10 eller ljensen1986@hotmail.com og høre nærmere om opgaven.

Alternativt kan du tilmelde dig direkte ved at klikke på dette link: https://llk.dk/58xcp3

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge som frivillig på festivalen.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram