Bliv Frivillig

Frivillige søges til Toiletholdet på Tønder Festival

25. februar 2022

Velkommen til Toiletholdet!

Vi er ca. 35 glade hjælpere, som sætter en ære i, at der er pæne toiletter på festivalpladsen under mottoet “En lille skid bedre”. Vi er delt op i hold med fællesskab i fokus, hvor både rutinerede og nye frivillige varetager 3 vagter om dagen a’ 5 timer. Derudover har vi et dagligt fællesmøde hvor vi får en fyraftensøl/vand.

Som frivillig på Toiletholdet kan du forvente at have én vagt hver dag på ét af de hyggeligste hold på hele Tønder Festival. Næsten alle toiletter er nye rengøringsvenlige toiletkabiner, og vi kan garantere godt musik, da du arbejder på selve festivalpladsen. Udover godt humør og gåpåmod, kræves der ingen kvalifikationer at være en del af Toiletholdet.

Nysgerrig?

Skulle du have lyst til at blive frivillig hos Toiletholdet, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte holdets leder, Anker Danielsen, på: ankerdanielsen@gmail.com

Alternativt kan du tilmelde dig direkte ved at klikke på dette link: https://llk.dk/7vx36d

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
Toilethold
Løbende
frivillig@tf.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram