Bliv Frivillig

Frivillige til Tønder Festivals sikkerhed- og beredskabsafdeling

2. juni 2020

Har du flair for administrativt arbejde indenfor sikkerhed, og har du lyst til at være tilknyttet en af Tønder Festivals sikkerhedsfunktioner? Så er en plads på Beredskabskontoret det helt rigtige sted for dig!

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden. Festivalen har vokseværk og er i en god udvikling som følge af en stærk styring kombineret med et fantastisk musikprogram.

Sikkerhed er et af de allervigtigste og mest grundlæggende elementer i afviklingen af Tønder Festival. Uanset hvor publikum, musikerne og de frivillige bevæger sig hen på festivalpladsen, skal sikkerheden være i top.

Tønder Festival søger derfor to-tre frivillige kontorvagter til Beredskabskontoret, som er omdrejningspunktet for radiokommunikation mellem Beredskabskontoret og festivalens forskellige enheder samt til sikkerhedschef og sikkerhedslederne for vagter, scener og fysisk sikring.

Kontorvagten bliver en del af Beredskabskontoret, som under festivalen indgår i et trio-fællesskab med Festivalkontoret og Pladskontoret.

Arbejdsopgaver:

 • Modtage radiomeldinger om sikkerhedsmæssige hændelser
 • Effektuere eller videregive meldinger og opgaver til andre relevante dele af organisationen
 • Ansvarlig for radiotjek
 • Logbogsansvarlig
 • Ansvarlig for udleveringer af radioer
 • Og mange andre opgaver

Din profil:

 • Du har erfaring med sikkerhed og radiokommunikation
 • Du er detaljeorienteret
 • Du er proaktiv
 • Du trives med at have travlt og kan uddelegere
 • Du er rolig og har overblik – også i pressede situationer
 • Du er serviceminded

Kontaktoplysninger og ansøgningsfrist:
Skulle du have lyst til at blive frivillig på Beredskabskontoret, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte sikkerhedschef Anders Gass på: gass@post.tele.dk. Ansøgninger til stillingen modtages senest den 1. december 2021 Skriv ”Kontorvagt” i emnefeltet.

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden. Tønder Festival afvikles hvert år i august måned og har ca. 2600 frivillige medarbejdere, 180 frivillige ledere og et sekretariat bestående af en økonomimedarbejder, en pladsansvarlig, tre projektledere, en kunstnerisk leder og en administrativ leder.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
To-tre frivillige hos Beredskabskontoret
1/12 2021
frivillig@tf.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram