Bliv Frivillig

Sektionsleder for atmosfære og pladsindretning

8. oktober 2021

Har du et skarpt øje for design og pladsproduktion, og trives du samtidig med at have overblik over tidsplaner, budgetter og projektkoordinering? Så er det lige dig vi leder efter!

Tønder Festival søger en frivillig sektionsleder for atmosfære og pladsproduktion.

Som gæst på Tønder Festival bliver man udsat for en medrivende totaloplevelse. Den består selvfølgelig af mange musikalske, stemningsmæssige og kulinariske indtryk. Men derudover er der også en anden væsentlig faktor; det visuelle udtryk og indretningen af festivalpladsen. På Tønder Festival kalder vi det atmosfære.

Festivalpladsens atmosfære og indretning bygges op af Atmosfæreholdet, som er et hold bestående af ca. 40 frivillige medarbejdere. Holdet er veletableret har sit eget lederteam med kompetente og erfarne ledere, der i en række år har stået for op- og nedbygningen af det visuelle udtryk på pladsen.

For at binde Atmosfæreholdet endnu tættere sammen med festivalens ledelse, søger vi nu en sektionsleder hvis fornemste opgave bliver at have det koordinerende ansvar mellem Atmosfæreholdet. festivalens ledelse og de andre relevante opbygningsfunktioner på pladsen. Foruden at være sektionsleder for atmosfære, kommer du også til at være en del af ledergruppen på Atmosfæreholdet, hvor du vil få ansvar for frivilligkoordinering på holdet – herunder frivilligkommunikation og vagtplanlægning.

Som medlem af Sektionsudvalget bliver du placeret i en central del af organisationen, hvor du i samarbejde med festivalens øvrige ledelse og ansatte, er med til at påvirke Tønder Festivals drift og fremtidige udvikling.  

Foruden dig, består Sektionsudvalget af en række sektionsledere, der hver især repræsenterer ét af følgende ansvarsområder: mad, drikke, camping, scener og backstage, sikkerhed, frivillighed, økonomi, partnerskaber, IT og Pladskontoret.

Som sektionsleder for atmosfære vil dine arbejdsopgaver være:

  • Koordinere atmosfæreindsatsen på festivalpladsen
  • Budgetansvarlig for atmosfære på festivalpladsen og holde overblik over tidsplaner
  • Deltage i Pladsgruppen, som har ansvaret for festivalpladsens indretning. Her vil du få en bærende rolle i udviklingen af festivalpladsens visuelle udtryk.
  • Frivilligkoordinering på Atmosfæreholdet – herunder rekruttering og vagtplanlægning

Tønder Festival søger en atmosfæreansvarlig med følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med design og projektkoordinering
  • Gode kommunikative evner
  • Erfaring med frivilligkoordinering er ikke en nødvendighed – men et stort plus

Vi kan tilbyde

  • Et unikt indblik i hvordan en større musikfestival afvikles
  • Deltagelse i et tværfagligt frivilligfællesskab
  • At blive medlem af den øverste ledelse af Tønder Festival

Ansøgning:

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere? Kontakt da meget gerne adm. direktør, Kirstine Uhrbrand på: kirstine@tf.dk

Ansøgning sendes til job@tf.dk senest d. 1/12 2021.

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
Frivillig leder
1/12 2021
job@tf.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram