Bliv Frivillig

Tønder Festival søger frivillige medarbejdere til Pladskontoret

25. februar 2022

Har du frivilligerfaring fra Tønder Festival, og har du lyst til at få et helt unikt indblik ind i festivalens motor? Så er det dig vi søger til Pladskontoret – Tønder Festivals hovedkontor under festivalen!

Tønder Festivals Pladskontor fungerer som hovedkontor for festivalens drift før og under festivalen. Det er her alle frivillige henvender sig med pludseligt opståede problemer og udfordringer. Som medarbejder på Pladskontoret er den fornemste opgave derfor at holde overblik og være problemknuser på pludseligt opståede problemer.

Ofte skal disse problemer løses, for at driften af festivalen kan køre så gnidningsfrit som muligt. Der er derfor fuld fart på, og der skal ikke være lang tid fra henvendelse til handling.

Som frivillig på Pladskontoret kræves derfor et bredt kendskab til festivalen og dens funktioner. Selvom vi til tider har rigtig mange bolde i luften, er Pladskontoret er et team, der er kendetegnet ved højt humør og en løsningsorienteret tilgang til de mange forskellige opgaver.

Pladskontoret åbner lørdag før festivalen og har åbent til tirsdag efter festivalen.
Som medarbejder på Pladskontoret skal man være på arbejde 30-40 timer i den periode. Fra dette års festival er Pladskontoret udvidet med Publikumsinformation og et lille sekretariat, der styrer henvendelserne til henholdsvis Festivalkontoret, Beredskabskontoret og Pladskontoret.

Derfor søger Pladskontoret nogle frivillige, som vil indgå i teamet til at løse disse nye opgaver:

 • Telefonsluser til de 3 kontorer
 • Registrering af fejlmeldinger
 • Problemløser for funktionerne
 • Bemande publikumsinformationen
 • Betjene og vejlede frivillige under festivalen

Kan du sige ja til nedenstående er det dig vi søger:

 • Løsningsorienteret
 • Humoristisk og pragmatisk tilgang
 • Rolig i pressede situationer
 • Serviceminded
 • God teamplayer
 • Gerne flerårig erfaring med Tønder Festival

Der er altid en leder på vagt og du vil indgå i et team på 4-7 personer ad gangen. Udfordringerne løses i fællesskab.

Nysgerrig?
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte A-leder på Pladskontoret, Esben Lind på esbenlind4@gmail.com eller tlf: 20140253

I første omgang hører vi gerne fra dig på telefon eller mail, og efterfølgende tager vi en helt uforpligtende samtale, hvor vi vil fortælle dig mere om at være frivillig på Pladskontoret.

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Område:
Funktion:
Ansøgningsfrist:
Kontakt:
Tønder Festival
Pladskontoret
Løbende
frivillig@tf.dk

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram