Bliv frivillig medarbejder

Home/Kontakt/Bliv frivillig medarbejder

Vil du være frivillig medarbejder på Tønder Festival?
Kunne du tænke dig at være en del af et frivilligfællesskab hvor engagement, socialt samvær og samarbejde er omdrejningspunktet for at udvikle og skabe Tønder Festival? Så læs mere nedenfor.

Ingen frivillige medarbejdere – ingen Tønder Festival. Så simpelt er det.
Hvert år gennemføres Tønder Festival med hjælp fra over 2500 frivillige medarbejdere, som i fællesskab arbejder både før, under og efter festivalen. Alle står sammen om ét fælles mål: at skabe en festival i verdensklasse. Frivilligfælleskabet på Tønder Festival er kernen i festivalens DNA. Her er plads til alle – også dig.

Dit bidrag
Som frivillig medarbejder på Tønder Festival skal du arbejde minimum 18 timer inden for dit holds åbningstid. Timer lagt før og efter festivalen tæller for det halve, mens timer lagt under festivalen tæller én til én. Det vil sige, at hvis alle dine timer ligger før/efter festivalen, skal du arbejde minimum 36 timer, mens du skal arbejde minimum 18 timer, hvis alle dine timer ligger under festivalen.

Dine fordele
Foruden at blive del af et frivilligfællesskab med engagement, begejstring og arbejdsomhed som kerneværdier, er du som frivillig på Tønder Festival i risikozonen for at knytte nye venskaber og få unikke festivaloplevelser med hjem.

Derudover modtager du selvfølgelig også et frivilligarmbånd, der giver adgang til dette års Tønder Festival. Det giver også adgang til medarbejderbaren og medarbejderkantinen, hvor du kan købe mad og drikkevarer til en lavere pris end på festivalpladsen. Du får også mulighed for campere gratis på festivalens campingplads. Du vil derudover også blive inviteret til Tønder Festivals to årlige sociale arrangementer for frivillige medarbejdere: Mandagsfesten, der bliver afholdt dagen efter festivalens afslutningskoncert, samt den årlige midtvejsfest, der bliver afholdt hvert forår.

Tilmelding
Har du tænkt over, om du kunne tænke dig at være frivillig i én af vores madboder, om du gerne vil skænke iskolde fadøl eller måske om du vil hjælpe med at bygge festivalpladsen op? Mulighederne er mange på Tønder Festival!

Vil du være frivillig medarbejder på Tønder Festival skal du oprette en profil i Crewnet – Tønder Festivals frivilligsystem – på dette link: https://tf.crewnet.dk/signup

Når du opretter en profil i frivilligsystemet, skal du vælge hvilke kategorier af frivilligarbejde du godt kunne tænke dig. Jo flere forskellige kategorier du vælger, jo større er chancen for at du kan få en plads i frivilligfællesskabet.

Når der kommer en ledig plads på et hold, vil du blive kontaktet direkte af en leder.

Har du ikke hørt noget før festivalen, er det fordi holdene er fyldt op. Din ansøgning vil automatisk blive videreført til den efterfølgende festival.

Alder
For at være frivillig medarbejder på Tønder Festival skal du som minimum være fyldt 15 år, men vi vurderer at 15-17-årige skal have en aftale med en voksen, som er ansvarlig for dem og deres opgaver under festivalen.
Typisk er børn under 15 år på pladsen i følgeskab af en forælder/værge eller bedsteforælder, som har dem med på deres vagter.