Bliv frivillig medarbejder

Home/Kontakt/Bliv frivillig medarbejder

Kunne du tænke dig at være med som medarbejder på Tønder Festival?

Tønder Festival afholdes den sidste weekend i august. Det internationale musikprogram byder blandt andet på traditonel irsk og skotsk musik, folk-rock, amerikansk oldtime musik, bluegrass, cajun, blues, gospel, sangskrivere og meget mere. Festivalen er fire dage med masser af musik, en fantastisk god stemning, hygge og mennesker fra nær og fjern. Tønder Festival gennemføres med hjælp af over 2500 frivillige medarbejdere, som giver en hånd med både før, under og efter festivalen.

Som frivillig medarbejder på Tønder Festival forventes det, at du kan arbejde minimum 18 timer inden for dit holds åbningstid. Timer lagt før og efter dit holds åbningstid tæller for det halve, mens timer lagt under festivalen tæller én til én. Det vil sige, at hvis alle dine timer ligger før/efter festivalen, skal du arbejde minimum 36 timer, mens du skal arbejde minimum 18 timer, hvis alle dine timer ligger under festivalen.

Foruden at blive del af et fællesskab med engagement og begejstring som kerneværdier, får du selvfølgelig også et frivilligarmbånd, der giver adgang til festivalpladsen, medarbejderbaren og medarbejderkantinen, samt mulighed for at campere gratis på festivalens campingplads. Du vil derudover også blive inviteret til mandagsfesten, der bliver afholdt dagen efter festivalens afslutningskoncert, samt den årlige midtvejsfest, der bliver afholdt hvert forår.

Vil du være frivillig medarbejder på Tønder Festival skal du udfylde formularen på nedenstående link:

https://da.surveymonkey.com/r/midlertidigtidlmeldingTF19

Hvis du var hjælper sidste år, skal du IKKE tilmelde dig igen, men kontakte din leder.

Som helt ny frivillig kommer du på en venteliste, som er tilgængelig for alle festivalens årsfrivillige ledere. Derfor er det vigtigt, at du i kommentarfeltet skriver så meget som muligt om dig selv, dine erfaringer og kompetencer. Du vil blive kontaktet direkte af en leder, hvis der er brug for din hjælp.
Har du ikke hørt noget før festivalen, er det fordi holdene er fyldt op. Ventelisten bliver nulstillet hvert år d. 1. september, så hvis ikke du har hørt noget inden da, skal du ansøge igen. Sker der ændringer i din mailadresse eller dit telefonnummer, giv venligst Festivalkontoret besked: +45 74 72 46 10 eller info@tf.dk

Alder: Man skal som minimum være 15 år, men vi vurderer at 15-17-årige skal have en aftale med en voksen, som er ansvarlig for dem og deres opgaver under festivalen.
Typisk er børn under 15 år på pladsen i følgeskab af far/mor eller bedsteforældre, som har dem med på deres vagter.