Frivillig til Børneuniverset søges til Tønder Festival

Home/Kontakt/Ledige stillinger/Frivillig til Børneuniverset søges til Tønder Festival

Kunne du tænke dig, at være med til at skabe gode oplevelser for børn og børnefamilier på Tønder Festival? Tønder Festival søger en frivillig til at blive en del af holdet på Børneuniverset.

Børneuniverset havde sit første år på festivalen sidste år, og blev taget rigtig godt imod af både gæster og frivillige. Vi er et lille hold af frivillige, som afholder aktiviteter for børn og barnlige sjæle på festivalpladsen. Som frivillig på Børneuniverset har du meget frihed til at byde ind med aktiviteter der skal afholdes eller udvikles. Derudover ser vi gerne at du deltager aktivt og er med til at skabe en god atmosfære.

Vi søger en frivillig der er:

  • Over 20 år gammel.
  • Venlig og imødekommende.
  • Kan tage ansvar og holde overblik over et større område med børn og børnefamilier

Ansøgning:
Skulle du have lyst til at blive frivillig hos Børneuniverset, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte Lykke Elmose på: lykkeelmose@gmail.com.

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden.

Tønder Festival afvikles hvert år i august måned og har ca. 2600 frivillige medarbejdere, 180 frivillige ledere og et sekretariat bestående af en økonomimedarbejder, en pladsansvarlig, to projektledere, en kunstnerisk leder og en administrativ leder.