Frivillige søges til FUTS-boder på Tønder Festival

Home/Kontakt/Ledige stillinger/Frivillige søges til FUTS-boder på Tønder Festival

Har du lyst til at være frivillig i én af Tønder Festivals ikoniske festivalmadboder? Så er FUTS-boder det helt rigtige sted for dig!

God festivalmad er en vigtig del af festivaloplevelsen på Tønder Festival, og i mange år har FUTS-boder været garanti for klassisk lækker festivalmad, der både stiller sulten, men også kurerer tømmermændene fra festivaldagen forinden. FUTS-boder laver både pandekager med fyld, bagte kartofter, fish and chips, wokretter og meget andet lækker mad.

Som frivillig i FUTS-boder bliver du en del af et hold med fokus på fælleskab. Vi har vagter fordelt på alle festivaldagene, som er fordelt ligeligt på dag-, aften, og nattevagter. Dog kun indtil 02.00, hvor festivalpladsen lukker.

I en festivalrestaurant er opgaverne mange, og derfor søges frivillige til flere forskellige arbejdsopgaver. Herunder servicering og hjælp til tilberedning af mad.

Vi søger frivillige der:

  • Kan holde hovedet koldt når tempoet er højt
  • Er servicemindede
  • Har lyst til en god festivaloplevelse med os andre frivillige på holdet

Ansøgning:

Skulle du have lyst til at blive frivillig i FUTS-boder, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte B-leder, Anette Hesselberg, på: amjh@stofanet.dk

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden. Tønder Festival afvikles hvert år i august måned og har ca. 2600 frivillige medarbejdere, 180 frivillige ledere og et sekretariat bestående af en økonomimedarbejder, en pladsansvarlig, tre projektledere, en kunstnerisk leder og en administrativ leder.