Frivillige søges til ny restaurant på Tønder Festival

Home/Kontakt/Ledige stillinger/Frivillige søges til ny restaurant på Tønder Festival

Har du lyst til at være frivillig i en festivalrestaurant med fokus på lokale råvarer og med Thomas Rode som chefkok? Så er Tønder Festivals Restaurant Rungholt det helt rigtige sted for dig!

God festivalmad er en vigtig del af festivaloplevelsen på Tønder Festival. Derfor præsenterer Tønder Festival i år det nyeste skud i rækken af restauranter på festivalpladsen: Restaurant Rungholt. I samarbejde med Thomas Rode har Tønder Festival udviklet en helt ny restaurant med fokus på gode Sønderjyske råvarer og autentisk madlavning. Så vidt så godt – nu mangler vi bare dig, så vi kan få stablet en helt ny restaurant på benene! Restauranten kommer til at bestå af i alt ca. 60 frivillige medarbejdere.

I en festivalrestaurant er opgaverne mange, og derfor søges frivillige til flere forskellige arbejdsopgaver. Herunder afrydning, servicering og hjælp til tilberedning af mad – erfaring med madtilberedning er ikke en nødvendighed, men et plus.

Vi søger frivillige der:

  • Er madinteresserede
  • Kan holde hovedet koldt når tempoet er højt
  • Er servicemindede

Ansøgning:

Skulle du have lyst til at blive frivillig i Restaurant Rungholt, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte restaurantens leder, Thyra Wraae, på: thyra.wraae@hotmail.dk

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden. Tønder Festival afvikles hvert år i august måned og har ca. 2600 frivillige medarbejdere, 180 frivillige ledere og et sekretariat bestående af en økonomimedarbejder, en pladsansvarlig, tre projektledere, en kunstnerisk leder og en administrativ leder.