Frivillige søges til vinbar og intimt spillested på Tønder Festival

Home/Kontakt/Ledige stillinger/Frivillige søges til vinbar og intimt spillested på Tønder Festival

Har du lyst til at være frivillig på det mest tophemmelige sted på Tønder Festival, som emmer af stemning og røverhistorier? Nu har du muligheden!

Den Hemmelige Bar, Tønder Festivals vinbar, søger frivillige. Hos Den Hemmelige Bar sælger vi gode vine og bobler. Vores bar ligger i den gamle kælder i Tønder Slot, hvorfra der kun er et stenkast ned til den store Open Air scene.

Foruden at være frivillig hos Den Hemmelige Bar, vil du også blive tilknyttet Pumpehuset – en lille intim koncertsal med plads til 120 mennesker, hvor der afholdes koncerter, artist talks og meget andet. Her håndterer vi publikummer, passer baren og andre sjove opgaver.

Vi søger frivillige der:

  • Kan holde hovedet koldt når tempoet er højt
  • Er servicemindede
  • Har lyst til en god festivaloplevelse med os andre frivillige på holdet

Ansøgning:

Skulle du have lyst til at blive frivillig i Den Hemmelige Bar eller Pumpehuset, ellerhvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte B-leder, Kathrine Lorenzen, på: kat.sandmark@hotmail.dk

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden. Tønder Festival afvikles hvert år i august måned og har ca. 2600 frivillige medarbejdere, 180 frivillige ledere og et sekretariat bestående af en økonomimedarbejder, en pladsansvarlig, tre projektledere, en kunstnerisk leder og en administrativ leder.