Har du lyst til at være frivillig i Festival-Grillen ?

Home/Kontakt/Ledige stillinger/Har du lyst til at være frivillig i Festival-Grillen ?

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Derfor kan du få stillet sulten hos grillen. Uanset om det så skal være den håndholdte løsning med en festival-griller (ringrider-pølse), pommes-frites eller kniv og gaffel-løsningen med helstegt svin.

I Festival-Grillen har vi i alt 5 hold, hvor vagterne er fordelt ud over hele festivalen. Vagterne kører i turnus, og der er en festival-dag der er arbejdsfri

Vi søger frivillige både til vores Lam/Gris afdeling, der sælger helstegt gris og lammesteg og til ”hoved-grillen”

Vi mangler

Til Lam/Gris afdelingen

  • 2 der kan komme fra morgenstunden til at optænde grillen og klargøre lam og gris til stegning og dertil hørende arbejde.
    Vagt 7-16 : En der kan torsdag og lørdag, og en der kan fredag og søndag
    Dvs. lidt lange vagter, men også to fridage
  • 2 der kan være med til at skære ud – du skal gerne have prøvet at skære helstegt gris ud før.
    Vagt 14-23 : En der kan torsdag og lørdag, og en der kan fredag og søndag
    Dvs. lidt lange vagter, men også to fridage

Til selve grillen, hvor vi laver Festival-griller, Festivalburger (kotelet), Kamburger (flæskesteg), Pommes Frites, Pølsemix, Gyros Mix  (og Ristet og Fransk hotdog mv i vores satellit på Open Air)

Vi mangler især hjælpere til hold 1, hvor vagterne er torsdag 16-22, fredag fri, lørdag 10-16:30, Søndag 19:30 til 01, men der mangler også et par stykker på de andre grill-hold , så bare kontakt os hvis du har lyst til at være med

Skulle du have lys til at være med, eller haur du spørgsmål, så skriv en mail til Jette Lind på:

jette@lind-abild.dk

Vil du vide lidt mere om hvad Tønder Festival kan tilbyde dig som frivillig medarbejder? Så læs mere her.

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden. Tønder Festival afvikles hvert år i august måned og har ca. 2600 frivillige medarbejdere, 180 frivillige ledere og et sekretariat bestående af en økonomimedarbejder, en pladsansvarlig, tre projektledere, en kunstnerisk leder og en administrativ leder.