Tønder Festival søger barselsvikar til festivalkontoret

Home/Kontakt/Ledige stillinger/Tønder Festival søger barselsvikar til festivalkontoret

Da vores administrative medarbejder på festivalkontoret går på barsel den 01.03.20 søger vi en barselsvikar fra 01.02.20 og otte måneder frem med mulighed for forlængelse.

Om stillingen

På Tønder Festivalkontoret er vi syv medarbejdere, der står for den daglige drift. En bogholder, en pladsansvarlig, en frivilligkoordinator, en administrativ medarbejder, en partnerskabsmedarbejder, en kunstnerisk leder og en direktør. I tæt samarbejde med de frivillige sektionsledere og funktionsledere arbejder vi med at udvikle og planlægge Tønder Festival samtidig med, at vi understøtter festivalen administrativt.

Vi søger en barselsvikar, der kan vikariere for vores administrative medarbejder i perioden fra den 01.02.20 og frem til 01.10.20 med mulighed for forlængelse. Du skal have stærke skriftlige kompetencer, kunne arbejde systematisk og overholde deadlines. Da en del af stillingen omfatter sekretæropgaver for direktionen, skal du befinde dig godt i rollen som koordinator og blæksprutte. Der er planlagt en måneds overlevering, så du bliver klædt godt på til at løse opgaverne.

Stillingsbeskrivelse:

  • Sekretær for direktionen (fx mødeindkaldelser, referater, mødeplanlægning, udarbejdelse af skriftligt materiale til møderne)
  • Administrative opgaver (fx årshjul og deadlines, fondsansøgninger, udarbejdelse af info-materiale til publikum og diverse administrative opgaver)
  • Projektlederopgaver
  • Ansvar for billetsystemet
  • Ansvar for publikumsinformation på hjemmesiden (udarbejdelse af nye tekster, opdateringer på dansk, tysk og engelsk)
  • Øvrige ad hoc-opgaver

Spørgsmål og ansøgningsfrist

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Kirstine Uhrbrand på tlf.: 21813793. Ansøgning og CV sendes til job@tf.dk senest mandag den 2. december kl. 12.