Tønder Festival søger elektrikere og VVS’ere til Pionerholdet

Home/Kontakt/Ledige stillinger/Tønder Festival søger elektrikere og VVS’ere til Pionerholdet

Arbejder du til dagligt som elektriker eller VVS’er, eller har du blot erfaring med fagene, og har du lyst til at være med til at stable Tønder Festival på benene? Så er det dig vi søger til Pionerholdet – Tønder Festivals hold af frivillige håndværkere.

Som frivillig på Tønder Festivals Pionerhold, kommer du til at indgå i et team af op til 80 håndværkere, der bygger festivalen op og piller den ned igen. Derudover sørger vi også for at holde festivalen på skinner mens musikken spiller, hvor vi er med til at løse pludseligt opståede opgaver.

På Pionerholdet er der et rigtigt godt sammenhold, hvor alle hjælper alle efter bedste evne. Vi holder arbejdsdage hvor sammenhold og hyggelige timer går hånd i hånd med arbejdsopgaverne, men der er også perioder hvor det går rigtig stærkt – specielt når vi skal være færdige til at musikken spiller og publikum kommer. Selvom vi til tider har rigtig mange bolde i luften, er Pionerholdet er et team, der er kendetegnet ved højt humør, fællesskab og en løsningsorienteret tilgang til de mange forskellige opgaver.

Pionerholdet har i svingende grad opgaver fordelt over hele året, men holdets hovedopgaver ligger fra midt juli til slut september. Når man er på frivilligarbejde er der fuld forplejning. 

Som frivillig elektriker eller VVS’er kommer du til at beskæftige dig med:

  • Opsætning af lamper og andre elinstallationer på festivalpladsen
  • Installering af vand,
  • Problemløser for funktionerne

Kan du sige ja til nedenstående er det dig vi søger:

  • Løsningsorienteret
  • Humoristisk og pragmatisk tilgang
  • Rolig i pressede situationer

Du kommer til at arbejde under ledelse af Tønder Festivals autoriserede EL- og VVS installatør.

Kontaktoplysninger

Nysgerrig? Så kontakt endelig Tønder Festivals pladsansvarlige, Glenn McPherson Houborg, på tlf: 74 72 46 10 eller mail: gmh@tf.dk

Tønder Festival ønsker at afspejle det omgivende samfund, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.