Tønder Festival søger unge frivillige til BOM-boden

Home/Kontakt/Ledige stillinger/Tønder Festival søger unge frivillige til BOM-boden

Kunne du tænke dig, at være med til at sælge slik, popcorn og drikkevarer til børn og barnlige sjæle i en lille købmandsbutik på Tønder Festival? Tønder Festival søger unge frivillige til at blive en del af holdet på Bom-boden.

Bom-boden er Tønder Festivals nye købmandsbutik, og kommer til at være beliggende i Familieuniverset, som er festivalpladsens område for børn og barnlige sjæle.

Som frivillig i Bom-boden kommer du til at blive en del af et lille hold af frivillige mellem 15-18 år, som sammen skal sælge slik, drikkevarer og andet til børn på festivalpladsen. Du kommer til at have 3 vagter af 6 timers varighed, sammen med en anden ung frivillig inden for Familieuniversets åbningstid.

Vi søger frivillige der er:

  • Mellem 15-18 år gammel.
  • Venlig og imødekommende.
  • Serviceminded og god til at tale med børn

Ansøgning:
Skulle du have lyst til at blive frivillig i Bom-boden, eller hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte Mikael Sort fra Tønder Festivalkontor på info@tf.dk eller tlf.: 74 72 46 10.

Ansøgninger kan sendes til job@tf.dk senest 1. juni.

Tønder Festival er Nordeuropas største festival for folkemusik og har eksisteret siden 1974. Festivalen har opnået en position som en af de mest respekterede folk- og rootsfestivaler i verden.

Tønder Festival afvikles hvert år i august måned og har ca. 2600 frivillige medarbejdere, 180 frivillige ledere og et sekretariat bestående af en økonomimedarbejder, en pladsansvarlig, to projektledere, en kunstnerisk leder og en administrativ leder.