Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Tønder Festival

Big Bike Orchestra (PL)

Ingen kommende events for kunstneren

I 2023 kunne publikum på Tønder Festival opleve et humørspredende og usædvanligt indslag på festivalpladsen. En rullende lyd af folk og jazz med harmonika, mandolin, violin, saxofon og guitar.

Et sælsomt køretøj kom trillende. En specialbygget og meget lang cykel med seks musikere, som spillede løs, alt imens de trampede i pedalerne. Ganske imponerende, ikke mindst at det kunne lade sig gøre at medbringe en kontrabas på en cykel og samtidig spille på den. Gruppen hedder Big Bike Orchestra, og de vender tilbage til festivalen i år. Orkestret på den lange cykel er dannet i 2021 i den polske by Bydgoszcz.

De har haft travlt siden starten. Gruppen nåede semifinalen i det polske program Poland’s Got Talent og har spillet flere end 200 koncerter. I efteråret 2023 gennemførte de projektet From Bydgoszcz To Europe, hvor de i løbet af ti dage besøgte ti europæiske lande, blandt andre Frankrig, Holland og Tyskland.  Dog melder historien ikke, at de foretog hele denne rejse på cykel. I april 2024 har Big Bike Orchestra udgivet debutalbummet “Maniana”.

Følg kunstneren på sociale medier

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: