Spring til indhold
21/08-24/08

Folk Spot 2024: The Mukherjee Development (DK)

fredag 23. august 2024 kl. 15:30 - Klubscenen
fredag 23. august kl. 15:30 - Klubscenen

The Mukherjee Development er en musikalsk lykkepille. Det er, når Tom Petty møder Coldplay. Når intens og insisterende energi møder dyb balance. Når dygtige musikere mødes, åndehullerne opstår og tanken er fri. Dér har du The Mukherjee Development.

Den høje kvalitet i musikken kan du selv konstatere på bandets seneste album “Should I Dance For You?” (2023), der følger op på det roste album “Burnin’ Time” (2022). Den dansk/amerikanske/indiske frontmand, Oscar Mukherjee, er opvokset i USA og flyttede til Danmark som teenager. The Mukherjee Development omfavner hans tre forskellige kulturelle baggrunde med sange om hengivelse og identitet i det multikulturelle 21. århundrede.

The Mukherjee Development holder fast i kernen, tager de skarpe sving, hvis de har lyst, vil ikke genrebestemmes, og er en slags ambassadører for solskin og musik, du ikke finder mere velspillet på den danske musikscene.

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: