Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Jonah/Sejling

Jonah Blacksmith (DK)

fredag 23. august 2024 kl. 19:00 - Open Air

Bandet med rødder i Thy et af de mest populære herhjemme.

Bandet har optrådt adskillige gange på Tønder Festival

fredag 23. august kl. 19:00 - Open Air

I efteråret 2024 tager de på en omfattende Live-Film-turné, og koncerten på Tønder Festival bliver en helt særlig begivenhed. Publikum på Tønder Festival elsker Jonah Blacksmith, og kærligheden går også den anden vej. Første gang var en minderig sen aftentime i 2015 i det daværende P4-Telt, hvor “det der nye band fra Thy” skulle spille. De lagde teltet ned og gav en koncert, folk stadig taler om, og som Gaffa generøst gav seks stjerner.

Jonah Blacksmith er rock med voluminøse lydflader og elementer af folk country med en skandinavisk tone. De to brødre Simon og Thomas Alstrup er i front i bandet på henholdsvis vokal og guitar og bas og banjo. De har fået folkemusik og sangglæde med fra barnsben, og bandet er opkaldt efter deres farfar, Johannes Alstrup i Koldby, også kaldet Johannes Smed. Jonah Blacksmith har med succes udvidet koncertformatet med filmmediet.

Debutalbummet “Northern Trail” udkom i 2014, og bandet har siden udgivet to yderligere studiealbum samt et livealbum. Seneste udgivelse er EP’en “House on Fire” (2023). Jonah Blacksmith består af brødrene Thomas og Simon Alstrup samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Følg kunstneren på sociale medier

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: