Vær klar til en rejse tilbage til lyden af blues, jazz, ragtime og folk i 1920’ernes USA. Jerron “Blind Boy” Paxton (født i 1989) har begejstret både publikum og musikerkolleger med sine overbevisende fortolkninger af den store amerikanske rootsmusik-arv. Han spiller guitar, banjo, piano, violin, accordion på højt niveau og er samtidig en fremragende showman og historiefortæller.

Jerron Paxton kan bringe publikum tilbage til en Fats Waller-koncert eller lyde som “Blind” Lemon Jefferson. I løbet af få år har han placeret sig som en fornem repræsentant for akustisk blues på linje med Taj Mahal og Keb’ Mo’. Tilnavnet Blind Boy har han fået, fordi han som ung mistede synet. I 2012 satte magasinet Living Blues Jerron Paxton på forsiden med ordene: “The Next Generation of The Acoustic Blues”.

Han var også med i dokumentarfilmen “American Epic Sessions” (2017) – en film om lyden af 1920’ernes musikindspilninger og teknologi – med Bernard MacMahon som instruktør og T Bone Burnett og Jack White som medproducere. Jerron Paxton optræder solo, og det er eneste danske festivalkoncert i 2022.

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram