Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit

Den canadiske musikscene er ikke fedtet med fremragende yngre navne. Den 34-årige sangskriver, guitarist og sanger Ariel Posen fra Winnipeg tilhører toppen i den kategori. Han voksede op i et musikerhjem og har spillet guitar, siden han var ni år. I en årrække var han med i det fine rootsrock-band The Bros. Landreth, som i øvrigt besøgte Tønder Festival i 2015 og 2018. Genremæssigt befinder Ariel Posen sig inden for rootsrock, blues og americana og med tråde til navne som Bonnie Raitt, Little Feat og John Mayer. Med egne sange og udgivelser i eget navn har Ariel Posen slået fast, at han er en sanger, sangskriver og performer af højeste klasse. Og ikke nok med det. Han er en særdeles ferm guitarist, der kan sit håndværk ikke mindst som slide-guitarist og har opnået høj status blandt guitarister verden over. Magasinet Rolling Stone kalder Ariel Posen “a modern-day guitar hero”, og Western Canadian Music Awards nominerede ham som Breakout Artist of the Year i 2020 og 2021 samt som Rock Artist of the Year og Recording of the Year i 2022. Ariel Posen optræder med trio. Eneste danske festival i 2023.

Den amerikanske filmskaber Quentin Tarantino er kendt for sine ret vilde og ikoniske film og ikke mindst sine originale valg af soundtracks. Musikken fra Tarantinos film er grundlaget for den danske teaterkoncert The Tarantino Twist Show, og det går ikke stille af. Publikum får et show for fuld udblæsning med 10 sangere, performere og musikere på scenen og med sange som for eksempel George Baker Selection’s “Little Green Back” (1969) brugt i filmen ”Reservoir Dogs”, Kool & The Gang’s ”Jungle Boogie” (1973) fra ”Pulp Fiction” og Stealers Wheel’s ”Stuck In The Middle With You” (1973) fra ”Reservoir Dogs”. Ind på scenen træder figurer og skikkelser fra Tarantinos film – det kan være Mr. Blonde, The Gimp, Mia Wallace og Jackie Brown. Tarantinos kærlighed til guitarrock og surfmusik afspejler sig naturligvis i forestillingen, hvor basisbandet The Crazy 88’s (opkaldt efter en bande i filmen Kill Bill) fyrer den af. The Tarantino Twist Show har base i Aarhus, og det er en række danske musikere og sangere, der udgør truppen i forestillingen.

Følg os

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-14

Telefon åben alle hverdage mellem 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram