Der er ikke tale om en trykfejl, men Red Hot Chilli Pipers er mindst lige så hotte i Skotland, som de tatoverede funky fyre, bandet ind imellem bliver forvekslet med. Red Hot Chilli Pipers fik sit gennembrud i 2007, da bandet deltog i talentprogrammet “When Will I be Famous” på BBC. Bandets varemærke er coverversioner af gamle og nye rock- og popklassikere fortolket med sækkepiber og march-trommer og med et rockband som backing.

Medlemmerne er iført kilt, og man kan roligt sige, at deres sceneshow ikke er set mage til hverken før eller siden. Efter Red Hot Chilli Pipers bragede igennem på tv, er det blevet til masser af lange turnéer, og publikum i så forskellige steder som USA, Kina, New Zealand, Dubai og Indien har kunnet danse løs og skråle med på “We Will Rock You”, “Don’t Stop Believing” og “Highway to Hell”.

Red Hot Chilli Pipers besøgte Tønder i 2017, og nu kan publikum atter skråle med, når det skotske band går på scenen med en koncert, hvor alt kan ske, og hvor der er 100 procent festgaranti. Eneste danske festivalkoncert 2021.

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Tirsdag   11-16
Torsdag  11-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram