Laura Mo er support til Anderson East i DR Koncerthuset

Home/Nyheder/Laura Mo er support til Anderson East i DR Koncerthuset

Laura Mo er support til Anderson East i DR Koncerthuset

Den danske sangskriver og sangerinde Laura Mo er aktuel med albummet ”Steppebrand” og er på scenen i DR Koncerthuset før amerikanske Anderson East.

I samarbejde med DR Koncerthuset præsenterer Tønder Festival det amerikanske soul- og rootsrock-navn Anderson East i DR Koncerthuset torsdag 7. juni 2018. Koncerten har været annonceret i nogle uger, og nu bliver der tilføjet en perle til aftenen.

Den originale danske sangerinde og sangskriver Laura Mo optræder som support til Anderson East, og det gør hun med et helt nyt album i bagagen. Albummet ”Steppebrand” er netop udkommet, og titelnummeret har som single fået en rigtig god modtagelse. Laura Mo, der også er på scenen på årets Tønder Festival, har været en del af den danske scene siden midten af 00’erne. Debutalbummet ”Alkymi” fra 2007 bragte Laura Mo helt frem i rampelyset, og her har hun befundet sig lige siden med en særlig evne til at nå ud til hver en sjæl blandt publikum, musikalsk inspiration fra amerikansk rootsmusik og danske tekster med bid og vid.

Om Anderson East
Anderson East kommer fra Athens i Alabama og bor i dag i Nashville. Han fik sit gennembrud i USA i 2015 med albummet “Delilah”. Det er produceret af Dave Cobb, som også står bag produktioner med tre af tidens hotteste countryrock-navne Jason Isbell, Sturgill Simpson og Chris Stapleton. Anderson Easts popularitet er vokset hastigt – også i Europa, hvor han har turneret adskillige gange. Hans stemme er nået ud til et endnu større publikum takket være sangen ”What Would It Take”, som er med på soundtracket til filmen ”Fifty Shades Darker” fra 2017. Hans seneste album ”Encore” er udkommet i januar 2018. Med på albummet er sangen ”All On My Mind”, som Anderson East har skrevet sammen med blandt andre Ed Sheeran. Koncerten i DR Koncerthuset er den eneste danske koncert i 2018.

Anderson East
Support: Laura Mo
DR Koncerthuset Studie 2
Torsdag 7. juni 2018 kl. 20
(dørene åbner kl. 19)
Billet: 250 kr. (plus gebyr, 20 kr.)

Tønder Festival 23. 24. 25. 26. august 2018
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk