Kunstnere 2018

//Kunstnere 2018
­

3Hattrio (USA)

Amerikansk ørkenmusik med elementer af old-time, jazz og caribiske overtoner. 3Hattrio leverer et soundtrack til bandets hjemegn tæt på Zion National Park i det sydlige Utah.

Annika Aakjær (DK)

Den danske scene har i Annika Aakjær en alsidig kunstner, der både som skuespiller og sangskriver har slået sit navn fast. Hendes tredje og seneste album, ”Lykkens Gang” (2016), fik anmelderne op i svingninger.

Cóig (CAN)

Fire fremragende musikere fra Cape Breton spiller traditionel musik fra den canadiske østkyst og har vundet flere priser.

Ìmar (SCO, IRL)

Fem særdeles kompetente musikere fra Skotland og Irland giver et frisk bud på især den irske traditionsmusik. Ìmar begejstrede publikum på Tønder Festival i 2017 og er tilbage i 2018.

Michael Falch og Dét Band (DK)

”Falch har aldrig været bedre,” skrev en anmelder for nyligt om den danske rockveteran. Myreflittige Michael Falch afsøger til stadighed nye musikalske felter og sangskrivningens kunst.

Michael McGoldrick, John McCusker & John Doyle (SCO/IRL/UK)

De tre verdensstjerner inden for den instrumentale keltiske musik har både sammen og i andre sammenhænge besøgt Tønder tidligere og er tilbage på festivalen i 2018 med musikalske lækkerier på topniveau.

Sharon Shannon (IRL)

Irland har meget at være stolt af, og Sharon Shannon, velkendt at mange Tønder-publikummer, er afgjort et af de navne, der gør den traditionelle irske musik ære.

Skerryvore (SCO)

Gensyn med et af Skotlands bedste og travleste folkrockbands. Skerryvore besøgte Tønder i 2014 og 2015, og publikum kan glæde sig til gensynet.

The Bros. Landreth / Joey Landreth (CAN)

De var i Tønder i 2015 og lagde blandt andet Telt 2 ned med en ypperlig koncert. Nu er The Bros. Landreth tilbage med americana, blues og rootsrock. Samt solokoncert med Joey Landreth.

The Secret Sisters (USA)

Søstrene Laura og Lydia Rogers fra Muscle Shoals i Alabama har begejstret med deres unikke vokallyd og er blevet sammenlignet med The Everly Brothers.

Vishtèn (CAN)

Trioen har i mere end ti år stået for en unik blanding af traditionelle sange og instrumentalnumre med afsæt i den keltiske arv og den fransktalende kultur i det østlige Canada.

William Crighton (AU)

Han får store ord med på vejen, den australske sanger og sangskriver William Crighton. Både for debutalbummet fra 2016 og hans liveoptrædener.

Facebook

Twitter