Kunstnere 2019

Home/Musik/Kunstnere 2019

Caitlin Canty (USA)

Caitlin Canty besøgte Tønder Festival i 2016 både solo og i selskab med sangskriverkollegaen Jeffrey Foucault. Nu har publikum endnu engang chancen for at opleve denne opstigende americana-stjerne.

Chris Smither (USA)

Den amerikanske sangskriver, sanger og guitarist Chris Smither har været aktiv i mere end 50 år. Hans originale og stilsikre sange henter inspiration fra folk og blues, og han er kendt for sit fine finger-picking guitarspil.

Finbar Furey (IRL)

En mand med årtiers irsk musikhistorie i bagagen. Finbar Furey er multi-instrumentalist, sanger, sangskriver og producer og har været med på den irske folkemusikscene siden 60’erne.

James Keelaghan (CAN)

Den canadiske sangskriver med flair for sociale og historiske emner har høstet stor anerkendelse både i hjemlandet og internationalt. Han har besøgt Tønder Festival flere gange – første gang i 1992.

Jenn Grant (CAN)

Sangerinden og sangskriveren Jenn Grant fra Nova Scotia i Canada har vundet adskillige priser, været nomineret til endnu flere, og fine anmeldelser regner ned over den canadiske kunstner.

Leslie Stevens (USA)

Magasinet L. A. Weekly har i deres ”Best of L. A.: Music 2018” kåret sangerinden og sangskriveren Leslie Stevens som ”Best Country Singer”.

Old Man Luedecke (CAN)

Prisvindende banjospiller, guitarist og sangskriver Old Man Luedecke fra Nova Scotia i Canada er en moderne poet og troubadour med old-time og folk i rejsekufferten.

The Tweed Project (ENG, SCO)

Medlemmerne af The Tweed Project er nogle af de mest succesfulde unge musikere på den engelske og skotske folkemusikscene. Bandet opstod i 2015 og er klar til 2019 i en ny udgave.