Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

100 T-shirts på Balders Plads

1. juli 2022
Foto: Turtle

Når Tønder Festival igen i år er medvært på Balders Plads under Copenhagen Jazz Festival bliver de seks koncerter flankeret af dette års Tønder Festival t-shirt.

Tønder Festival 2022 t-shirten har et stærkt budskab og et redesign, der muligvis vil overraske dig. Med respekt for traditionen har dette års t-shirt undergået en tidssvarende makeover, som trækker tråde til festivalens grundsten og nutidens bevægelser.

Når “Tønder Festival Very Friendly Takeover” løber af stablen mandag d. 4/7 og tirsdag d. 5/7 på Balders Plads vil dette års allerførste 100 t-shirts blive trykt live on site. Gæster på Balders Plads har dermed mulighed for at købe sine Tønder Festival t-shirts frisk fra trykken som nogen af de 100 første i Danmark. Er du til kropsudsmykning er der samtidig mulighed for at blive den glade ejer af en midlertidig tatovering med dette års Tønder Festival motiv.

Med den nye t-shirt sikkert erhvervet og muligvis en ny tatovering, er du klar til at opleve de seks spændende koncerter, som under navnet “Tønder Festival Very Friendly Takeover” er en del af programmet under Roots & Jazz på Balders Plads. Blandt de seks koncerter kan du bl.a. forkæle ørerne med toner fra Baby Did A Bad Thing (DK), Irish Mythen (IRL) og William Crighton (AUS).

Der er fri entré til koncerterne, og de er støttet af Tønder Festival Forening.

Læs mere her: https://roots-jazz.dk/program/

Tønder Festival 25. 26. 27. 28. august 2022

www.tf.dk

www.facebook.com/tonderfestival

Twitter: @tonderfestival

Instagram: TONDERFESTIVAL

Tønder Festival Logo
[social-share counters="0" buttons="facebook,twitter"]
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram