Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Album-release med Krebs og Kvitnes på festivalen

24. april 2019

Poul Krebs har arbejdet sammen med sin norske sangskriverkollega Henning Kvitnes i 30 år. Nu udgiver de et nyt album og giver eksklusiv releasekoncert på Tønder Festival 2019.

Ganske vist har Tønder Festival endnu ikke offentliggjort navnet på plakaten, men indimellem skal der være plads til at lade nyheder løbe lidt i forvejen.

Publikum kan glæde sig til en koncert med de to gamle sangskrivervenner Poul Krebs og Henning Kvitnes. Med sig har de et band bestående af Palle Hjorth, tangenter, Rune Kjeldsen, guitar, Troels Skærbæk, bas, og Rasmus Valldorf, trommer. Og så har de ikke mindst et helt nyt album med til Tønder.

Release af album
Koncerten i Tønder bliver samtidig en releasefest for det nye album, som er indspillet i vinteren 2019.

“Vi har arbejdet sammen og skrevet sange sammen i 30 år. Det er nogle af de sange, vi har indspillet, og der er også helt nye sange med på albummet. Sangene er indspillet live i studiet, så pladen lyder, som når vi spiller live foran et publikum,” fortæller Poul Krebs.

Naturligt at vælge Tønder
Planerne om at indspille og turnere sammen igen har Poul Krebs og Henning Kvitnes haft liggende klar i nogle år. Nu bliver de realiseret, og albumudgivelse og turnéstart sker på årets Tønder Festival.

“Tønder er den festival, vi helst vil spille på med det her setup. Pladen er ikke et studiealbum med en producer, men er helt tæt på vores livelyd,” siger Poul Krebs, der mener, at det passer godt til Tønder Festivals “Hand made music”-grundlag.

Mere information senere om Poul Krebs og Henning Kvitnes med band på Tønder Festival!

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram