Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Billetsalg til Tønder Festival 2022 åbner

31. august 2021
Foto: Marc Roed

Efter en veloverstået uge med masser af livemusik i Schweizerhalle-Tønder Kulturhus og stemning i gaderne gælder det nu Tønder Festival 2022.

To år uden en Tønder Festival har været hård kost for alle. Men optimismen og glæden ved musikken vinder under alle omstændigheder og på trods af corona. Den forgangne uges tid – fra torsdag 20. august til søndag 29. august – har der været “alternativ” Tønder Festival med en række vellykkede og godt besøgte koncerter i Schweizerhalle–Tønder Kulturhus og fuld volumen på atmosfæren i byen. Festivalen var rykket ind i en butik i gågaden og tilbød oplevelser, livemusik og festivalstemning. Gader og stræder i Tønder var sat i gear til festivalopbakning, og der var livemusik på Hagge’s Musikpub og mange andre steder i byen.

Køb og vær klar til festival næste år
Forventningens glæde kan fint få adskillige takker opad. Billetsalget til Tønder Festival 2022 åbner 2. september 2021 kl. 10 på tf.dk. Der er partoutbilletter til salg, og de koster 1.700 kr. plus gebyr. 

De første navne på plakaten for Tønder festival 2022 bliver offentliggjort snarest.

Efter en forrygende og forlænget uge i byen vil Tønder Festival gerne sige stor tak til alle for medvirken og opbakning og ikke mindst stor tak til alle frivillige, der har gjort det muligt at stable årets alternativ til festivalen på benene.

Vi ses til Tønder Festival 2022!

Tønder Festival 25. 26. 27. 28. august 2022
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram